Tartalom kihagyása Lábléc kihagyása
-20%

1 éves digitális előfizetés – Élet és Tudomány

Original price was: 31 200Ft.Current price is: 24 960Ft.

Tisztelt Előfizetőnk!

A megvásárolt előfizetés az Élet és Tudomány esetében a vásárlást követő 2. héttől, a Természet Világa és Valóság esetében a vásárlást követő hónapban lép életbe. Ha ettől eltérő ütemezést szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot az elofizetes@titnet.hu e-mail címen. Az aktuális lapszámot e-mail-ben küldjük a vásárláskor megadott elérhetőségére pdf formátumban, kérjük, figyelje a Spam mappát is.

Az előfizetés a vásárlást követő 2. héten indul, ha eltérő ütemezést szeretne kérjük, a megjegyzés rovatban jelezze.

Kategória: Címke: Product ID: 17479

Leírás

Az Élet és Tudomány 1946-ban indult a Nobel-díjas Szent-Györgyi Albert köszöntőjével és iránymutatásával. Azóta is a legnépszerűbb magyar nyelvű tudománykommunikációs fórumok közé tartozik. Ismeretterjesztő hetilapként célja a legelső lapszámtól fogva: szellemi hidat képezni a kutatók világa, azon belül elsősorban a hazai tudományos műhelyek eredményei és a széles olvasóközönség között. Honlapunk elsősorban a nyomtatott magazin időtálló, izgalmas cikkeiből válogat – a természettudományoktól a humán kutatásokon át a társadalomtudományokig.

Tekintse meg a lap tartalomjegyzékét lejjebb görgetve a termék leírásánál, vagy a termékgalériában!

Digitálisan letölthető termékeink esetében a letöltendő fájlt egyedi azonosítóval látjuk el, egy vásárlást követően egy felhasználó legfeljebb három alkalommal töltheti le a megvásárolt terméket.

Hírlevél

* kötelező mezők


Kérjük válasszon, hogyan kereshetjük fel önt az Élet és Tudomány nevében:
Az e-mailjeink láblécében található linkre kattintva bármikor leiratkozhat. Adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatos információkért látogassa meg weboldalunkat: https://eletestudomany.hu/adatkezelesi-tajekoztato/