Tartalom kihagyása Oldalsáv kihagyása Lábléc kihagyása

Nagy kávétermelők és intenzív fogyasztók – Adatok és tények

Bár a kávéfogyasztás a mohamedán világban a XVI. század végéig elterjedté vált és a meghódított területek lakói is ismerték, a magyar lakosság mégsem vette át ezt a fogyasztási szokást, az csak jóval később, már nyugat-európai hatásra jelent meg hazánkban. A kávé elterjedésének kezdeti időszakára jellemző, hogy a fogyasztás meglehetősen kiegyensúlyozatlan volt, a vidék népessége nemigen…

Tovább olvasok

Hírlevél

* kötelező mezők






Kérjük válasszon, hogyan kereshetjük fel önt az Élet és Tudomány nevében:
Az e-mailjeink láblécében található linkre kattintva bármikor leiratkozhat. Adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatos információkért látogassa meg weboldalunkat: https://eletestudomany.hu/adatkezelesi-tajekoztato/