Előfizetés a lapra

Prima Primissima jelölt a TIT!

Prima Primissima, TIT, Tudományos Ismeretterjesztő Társulat

2019/11/14

2019-ben lapunk működtető szervezete, a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat is bekerült a díjra esélyesek közé, Magyar oktatás és köznevelés kategóriában.

Az idén 17 esztendős Prima Primissima Díj évről évre a kiemelkedő teljesítmények elismerése, jelöltjei példaértékűt alkottak a kultúra, a művészet, illetve a tudomány területén. Tíz kategóriában hirdetnek kiválóságokat, minden kategóriában három jelölt kap helyet. Közülük titkos szavazással választják ki a Primissimákat, akik 15 millió forint elismerésben részesülnek. A közönség ismét lehetőséget kap a szavazásra, a Közönségdíjas 15 millió forinttal lesz gazdagabb, a jelölt személye idén is SMS-szavazással dől el. Érdemes szavazni, hiszen a voksolás résztvevői között egy új Mercedes-Benz CLA személygépkocsit sorsolnak ki. A szavazatokat a +36 70 707 7000 számon lehet leadni a jelöltek SMS kódjának beütésével, mely a TIT esetében a 15-ös. Szavazni november eleje és december eleje között lehet, a díjról és a szavazásról további információkat találnak a www.primaprimissima.hu weboldalon.

Köszönjük, ha egy SMS-el Ön is hozzájárul, hogy a Közönségdíjból származó bevétellel a Társulat tovább bővíthesse széleskörű, minőségi ismeretterjesztő munkáját az oktatásban és a köznevelésben!

2019/46